Gezichtsbehandeling

Barendrecht

Prijzen

 

Miss Mojè Mini Basic Facial
€ 35,00

 

Miss Mojè Basic Facial
€ 67,50

 

Miss Mojè Not Just the Basic Facial
€ 87,50

 

Miss Mojè Sparkling Basic
€ 97,50

GEEF JE HUID EEN OPPEPPER

Onze Gezichtsbehandelingen

Laat je heerlijk in de watten leggen door schoonheidsspecialisten Armeti en Sonja tijdens een gezichtsbehandeling. Heb je een allergie of zijn er andere bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Geef dit dan aan voorafgaand aan je afspraak zodat we de behandeling op je huid kunnen aanpassen. We starten met een korte skin check, om de passende producten voor jouw huid te gebruiken.


Skin check (15 minuten)
Gratis huidanalyse met een persoonlijk huid- en product advies.

Miss Mojè Mini Basic Facial (30 minuten)
Ben je toe aan korte boost voor je huid? Dan is de Mini Basic Facial de juiste keuze. Deze Behandeling is een korte versie van de Basic Facial, voor een snelle oppepper van je huid. We beginnen met een oppervlaktereiniging om vervolgens onzuiverheden te verwijderen en de dagcrème sluit de behandeling af.

Miss Mojè Basic Facial (45 minuten)
We beginnen met een oppervlaktereiniging om vervolgens onzuiverheden te verwijderen en epileren je wenkbrauwen. Kies voor de behandeling Shaping om je wenkbrauwen ook in vorm te epileren.
Geniet van een korte ontspannende massage. En de dagcrème sluit de behandeling af.
 

Miss Mojè Not Just The Basic Facial (60 minuten)
Een Gezichtsbehandeling met een oppervlakte- en dieptereiniging. De dieptereiniging door middel van Scrub/Peeling/Lysing of Masker. Ook verwijderen we de onzuiverheden en worden de wenkbrauwen geëpileerd. Geniet van een heerlijke uitgebreide massage en sluiten de behandeling af met een fijne dagcrème.


Miss Mojè Sparkling Facial (75 minuten)
Onder het genot van een sprankelend drankje, nemen de anamnese met je door. Luxe Gezichtsbehandeling met onze Golden Line Verzorgingsproducten. Deze luxe zijdezachte verzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypen.
De geavanceerde Anti-Aging formule is gebaseerd op zijde proteïnen, oligopeptiden en marine collageen microbolletjes (rimpelvullers).
We beginnen met het reinigen van je gezicht en verwijderen de onzuiverheden. Gevolgd door een dieptereiniging door middel van een Scrub/Peeling/Lysing of een Masker.
En natuurlijk een uitgebreide gezicht- en décolleté massage. We sluiten af met een hydraterende en anti-rimpel multivitamine serum en de zijdezachte dagcrème.