If it makes you feel beautiful, then do it

One By One nieuwe set

Bij de one by one methode plaatsen we één extension op je natuurlijke wimper. Op deze manier blijven je natuurlijke wimpers in goede conditie.
Miss Mojè gebruikt bij elke behandeling voedende shampoo voor wimperextenions om je wimpers eerst goed schoon te maken en maakt je wimpers daarna vetvrij met lotion. Wij gebruiken verzorgende eye-pads met o.a. vitamine E en een fijne pasvorm. 
Of kies voor de Gouden Eye-pads (€ 5,00), deze Crystal Collageen Gouden Eye-pads is meteen een masker voor anti-aging en tegen de donkere kringen onder je ogen. Na het plaatsen van de wimperextensions is mascara en de wimperkrultang overbodig.

Nieuwe Set:
€ 75,00

Opvullen tot 2 weken

Wimperextensions worden opgevuld. 
Net als je hoofdhaar vallen je natuurlijke wimpers uit (1-5 per dag) als ze volgroeit zijn. Een regelmatige opvulbehandeling zorgt ervoor dat de nieuw gegroeide wimperhaartjes voorzien worden van extensions.

€ 35,00

Opvullen tot 3 weken

€ 42,50

Lash Lift

Miss Mojè biedt ook de mogelijkheid om je wimpers te liften, te krullen en te verven zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De vorm blijft enkele weken behouden. Onze lashlift behandelingen worden toegepast met hoogwaardige producten zoals de Botulash en siliconenpads waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. 

€ 59,95
Inclusief verven €69,95