EveryBODY deserves a Massage

Ontspanningsmassage (woman only)

Wil je eens lekker ontspannen na de hectiek van alle dag, een uurtje helemaal voor jou alleen? Dan is een massage wat voor jou. 
Massage is een manier om tot totale ontspanning te komen. Tevens is het goed voor de doorbloeding en stofwisseling van je lichaam. Doordat de huid wordt ingesmeerd met olie is het ook nog eens goed voor de elasticiteit van de huid, het grootste orgaan van het menselijk lichaam.
Massage, mits uitgevoerd met precies de juiste pressie (druk), is heerlijk om te ondergaan. Je kunt volledig genieten van de aandacht voor en de aanraking van jouw lichaam. Door massage stimuleer je het lichaam tot het loslaten van spanning en afvalstoffen. Na het ondergaan van massage is het daarom ook raadzaam om veel water te drinken.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een drukpuntmassage op de voeten. Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam. Een verstoring in het lichaam is dan ook terug te vinden op de voeten in de vorm van een pijnlijke plek of zuurkristallen. Door deze plek(ken) te masseren kan een orgaan of functie gestimuleerd dan wel tot rust gebracht worden. Een voetreflex massage wordt veelal als zeer ontspannend ervaren.

Kosten

30 minuten € 28,50
45 minuten € 40,00
60 minuten € 52,00
90 minuten € 69,00